Pályaorientáció

Gondozott Gondolatok – Pályaorientáció

A Keresztély Gyula Városi Könyvtár „Gondozott Gondolatok” címmel egy olyan projekt megvalósítását tűzte ki célul, amely támogatja a nevelési-oktatási intézmények tanulóinak és az óvodás gyermekek óvodai foglalkozáson kívüli kompetenciafejlesztését, ismeret- és tudásgyarapítását különös tekintettel az olyan kompetenciákra, mint az önismeret, amely a pályaorientáció alapja.

„Mi a pálya” pályaorientációs kiadvány

 Úgy gondoljuk, hogy a pályaorientáció elsődleges lépése önmagunk meghatározása kell, hogy legyen. Csak egy olyan fiatal képes eldönteni, hogy “merre tovább”, aki minimálisan tisztába van érdeklődési körével, saját maga képességeivel, értékrendjével. Ennek érdekében egy pályaorientációs kiadványt szerkesztettünk, amelyet eljuttattunk ez együttműködő iskolákba.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Pályaorientációs ismeretek átadása

A „Gondozott Gondolatok” program keretén belül számtalan pályaorientációs, önismereti programot tartottunk. Úgy gondoljuk, hogy a program végeztével a pályaorientációs foglalkozások fenntarthatóak. Az alábbiakban egy olyan letölthető dokumentumot osztunk meg pedagógusoknak, nevelőknek, amely segítséget, ötletet nyújt pályaorientációs foglalkozás tartására. A „Használati útmutató pedagógusoknak” és a „Mi a pálya” kiadvány együtt egy komplett pályaorientációs ismeretanyag, amelyet jó szívvel ajánlunk a továbbiakban felhasználásra minden pedagógus kollégának.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Kedves leendő Felnőtt!

Az alábbi teszt kitöltése segítséget nyújt abban, hogy eldöntsd mit is akarsz valójában és egy kicsit segít abban is, hogy megérezd „mi leszel, ha nagy leszel”?
Töltsd ki meglátásod szerint és fontold meg a teszt végén kapott tanácsokat! Csak pár perc az egész!

Mi a pálya – önismereti teszt

(feltöltés alatt…)